14/05/2019 - newsletter # 80

מאז התחלנו לשלוח ניוזלטר חודשי לכל מי שנרשם כמנוי במנוע החיפוש לתערוכות www.expoexpo.com ולכל החברות מישראל שמציגות בתערוכות בחו"ל, כמו גם לחברות קד"מ , מעצבי תערוכות, ועוד, הצטרפו כ - 17,000 חברות ועסקים לרשימת מקבלי הניוזלטר.

בסה"כ, כולל חברות ועסקים שהשתתפו ומשתתפים בתערוכות בארץ ובחו"ל, מעצבי תערוכות, ספקים לענף ועוד, תפוצת הניוזלטר מגיעה לכ - 20,000 עסקים, ישירות לאדם המטפל בתערוכות.

ספקים בתחומים כמו ציוד לתערוכות, מעצבים, יועצי שיווק בי"ל, קבלני תערוכות, חברות תיירות, ביטוח, משרדי נסיעות, חברות תעופה, ספקי מיחשוב ועוד, מוזמנים להשתמש בנו כדי להגיע ללקוחות

כל זאת, בעזרת באנר בגוף הניוזלטר. בסה"כ אנחנו יכולים לצרף בכל פעם 6 באנרים.

הצטרפו אלינו. פנו בבקשה אל עליזה 03-6882929

האם תל אביב יכולה להפוך למרכז כנסים אזורי?

עירית תל אביב - יפו ומרכז הירידים של תל אביב הקימו במשותף לשכה לצורך עידוד כנסים בינלאומיים להגיע לתל אביב. יש לראש העיר חזון, שהוא לא בלתי אפשרי. ישראל אינה על המפה העולמית ורוב הכנסים והתערוכות הם בעלי אופי מקומי.

עירית ירושלים, בסיוע המשרד לעניני ירושלים, הקימה זה מכבר לשכה דומה ואף הכינה תכנית סיוע למארגני הכנסים כדי שיקיימו את האירועים שלהם בירושלים, אבל בתנאים מסוימים שמקשים על המארגנים לשתף פעולה.

הלשכה בתל אביב עדיין לא גיבשה תכנית סיוע שתפתה מארגנים ליזום אירועים בינלאומיים. אולי האירוויזיון ומידת הצלחתו כאירוע בינלאומי ידרבנו את הלשכה התל אביבית להאיץ תהליכים? נראה!.

מעבר לתחרות מול ירושלים, יש לתל אביב ערים מתחרות בעולם, שעושות הרבה כדי לפתות מארגנים לקיים אצלן את הכנסים הבינלאומיים. לאחרונה פרסם הארגון הבינלאומי ICCA את הנתונים לשנת 2018 לפיהם, שוב, פריז נמצאת במקום הראשון במרחק מוינה השניה.

עיון בדו"ח מלמד שהכנס הגדול ביותר שהתקיים במרכז הכנסים של פריז, היה בהשתתפות 23,000 איש והכנס האחר בסוף שנת 2019 מתוכנן לארח 35,000 איש.

האם תל אביב או ירושלים מסוגלות להגיש הצעה לכנסים בסדר גודל זה? התשובה שלילית כמובן, אבל יש להניח שנסתפק בכנסים קטנים יותר.....רק שיבואו.

ואם בכנסים קטנים יותר עסקינן (כנסים מקומיים) יש מקום לשאול את השאלה, מדוע הכנסים נערכים רק בערים הגדולות? האם הפריפריה יכולה להכיל אותם? 

כתבה על הארגון שעומד מאחורי ההצלחה של פריז, בגוף הניוזלטר

 

קריאה מחכימה

יצחק שלו

עורך

זה אולי נשמע דמיוני, אבל בפריז יתקיים השנה כנס בהשתתפות 35,000 איש

איך מארגנים כנס של 35,000 איש במרכז כנסים אחד בפריז?כנראה שזה לא דמיוני, אם נביא בחשבון שכנס של 23,000 איש כבר התקיים שם בשנה שעברה. המעניין הוא ששני הכנסים הם בנושאים רפואיים


לכתבה המלאה

הם תמיד 3 נשיאים מכהנים יחדיו...איך זה עובד?

הארגון הבינלאומי של מארגני התערוכות והעוסקים בתחום בוחר מדי שנה נשיא לארגון, כדי שיתווה את מדיניות הארגון ויהיה אחראי על הביצוע. לידו מכהנים תמיד עוד שני נשיאים. איך זה עובד?


לכתבה המלאה

קרוב לבית, באיסטנבול תתקיים תערוכה שאנחנו כל כך זקוקים לה

מצב הבטיחות בעבודה בישראל בכי רע. כל יום נופלים פועלים מפיגומים, מנופים מתמוטטים והורגים עובדים. מפעילי מנופים מתרעמים על כך שאין אף קורס למפעילים בישראל. תוהו ובוהו ואין אף אחד שיושיע. אז אולי ביקור בתערוכה, כאן קרוב לבית, ידרבן את המעסיקים והממשלה לעשות מעשה?


לכתבה המלאה

כדאי להכיר את התערוכות של יריד קלן בעולם

המגוון הגדול של התערוכות, שמתקיימות במרכז התערוכות של קלן בגרמניה, מוביל לתחושה שכל איש מקצוע מישראל, שעיסוקו משתייך לאחד מנושאי התערוכות, כבר היה שם וראה. האם יש מפעל מזון או יבואן מזון שלא מכיר את תערוכת "אנוגה"? האם יש ספק אם איש מקצוע מהתחום הדנטלי, ביקר בתערוכת IDS? אבל כמה מכירים את המותגים הללו כאשר הם מתקיימים בהודו למשל או......


לכתבה המלאה

מדוע מארגני כנסים בישראל אינם מעלים בדעתם לארגן את האירועים בפריפריה?

נודה שאף פעם לא חשבנו על הפריפריה כעל אופציה לארוח כנסים מקומיים, עד שנתקלנו בכנס שנערך במסגרת התערוכה לתמריצים בתחום האירועים, שנערכה בפרנקפורט בחודש מאי 2019. שם, מספר ערים מסקנדינביה הסבירו מדוע זה נכון לשתף את הפריפריה... 


לכתבה המלאה

תעשיית הפלסטיק והגומי העולמית תתכנס באוקטובר בדיסלדורף. ישראל תהיה שם

קצב החידושים בתעשייה הכבדה, מחייב, בתחום התערוכות, לקיימן בתדירות של אחת לשלוש שנים ולעתים אף יותר. אבל ,כאשר הן מתקיימות, הן הופכות להצגה מרשימה בהשתתפות מציגים ומבקרים מכל העולם. משכן, בד"כ, ארוך מהרגיל. K התערוכה העולמית לפלסטיק וגומי היא אחת מהתערוכות הללו ש....


לכתבה המלאה

טל. 03-6882929 www.expoexpo.com מוגש על ידי מנוע החיפוש לתערוכות בחו"ל